Medlemsskap i barnearbeidet


Vi har ulike medlemsskap i barnearbeidet i kirken. Dette gir oss viktig økonomisk støtte. Her kan du lese om medlemsskapene og hvor du betaler.

Søndagsskolen

Søndagsskolen er meldt inn i Søndagsskolen Norge og medlemsskap tas opp via søndagsskolens egne nettsider regionalt (ikke lokalt hos oss). Påmeldingen finner du her. Velg område Rogaland og gruppe Riska kirkes søndagsskole. Da er det hos oss du blir medlem.

Medlemsskap i søndagsskolen er frivillig. Ved å betale medlemsskap bidrar du til at vi får mer økonomisk støtte til arbeidet (frifondsmider).

Barneklubbene

Stjernen og K-klubben tar opp medlemmsskap og melder sine deltakere inn i Acta Normisjon. Medlemsskap koster 100,- pr år og betales på vipps #121476. Velg "Stjernen og K-klubben" i menyen. Merk betalingen med barnets navn og fødselsår.

Medlemsskap i barneklubbene er frivillig. Ved å betale medlemsskap bidrar du til at vi får mer økonomisk støtte til arbeidet (frifondsmider).

Riska kirkes trosopplæringsklubb

Vi har opprettet en klubb for trosopplæringen. Medlemsskap koster 60,- per år og betales på vipps #121476. Velg "Trosopplæringsklubb" i menyen. Merk betalingen med barnets navn og fødselsår.

Barna som er medlemmer blir meldt inn i NMSu og det bidrar til økonomisk støtte til arbeidet (frifondsmidler). Trosopplæring er opplæring av alle døpte og det er tiltak på hvert alderstrinn. Ikke alle tiltak i trosopplæringen koster noe, men dere er alltid velkomne til å melde inn barna som støttemedlemmer. Tiltakene i trosopplringen som koster noe er: Treårsfest, Fireårsklubb, Dåpsskole, Tårnagent, Bibel 4.14, T&T, Lys Våken og Flammejakten. Velger dere å bli medlem i trosopplæringen får dere disse titlakene inkludert. 

Spørsmål om medlemsskap rettes til Marie Weibell, 4140525, mw589@kirken.no

Tilbake
Del