Bruktmarked


Velkommen til bruktmarked fredag 19. og lørdag 20. april i Riska kirke!

I oktober 2023 forsøkte vi for første gang å invitere til bruktmarked i Riska kirke. Noe kan med fordel endres og forbedres, men alt i alt gav det mersmak. Vi inviterer derfor igjen til bruktmarked, denne gangen fredag 19. og lørdag 20. april 2024.

Vil du være med som selger? Slik gjør du det:

1. Denne gangen vil hver selger få tildelt en plass, og enten et bord eller et klesstativ, skriv i påmeldingen hva du helst ønsker, så blir det førstemann til mølla, meld deg som selger her. Merk at påmeldingen stenger fredag 12. april. Det er plass til femti selgere.

2. Når du har meldt deg som selger får du et informasjonsskriv på e-post. Der får du et selgernummer, og et skjema som skal fylles ut. Du merker selv klær/ting med selgernummer og pris. Du bestemmer pris selv, og får 75 % av inntektene. De resterende 25 % går til barne- og ungdomsarbeidet i kirken. Det er selvfølgelig anledning til å la mer av inntektene gå til barne- og ungdomsarbeidet.

3. Torsdag 18. april tar du med deg tingene dine til Riska kirke mellom 20.00 og 21.00. Der får du tildelt en plass, og setter selv opp tingene slik du vil presentere dem.

4. Fredag 19. og lørdag 20. april er bruktmarkedet åpent. Du trenger ikke være til stede ved din plass under bruktmarkedet, men kanskje vil du gå innom noen ganger og se at det ser greit ut, og om det er plass til å sette fram flere ting.

 

Vi har dessverre ikke anledning til å ta imot klær/ting og merke dem, du må selv gjøre den jobben i forkant, ta tingene med deg, sette det fram og rydde opp etter at bruktmarkedet stenger på lørdagen.

Fredag 19. april holder vi åpent fra 18.00-20.00.

Lørdag 20. april holder vi åpent fra 11.00-16.00. 

Har du også lyst til å være med på dugnaden? Vi trenger praktiske medhjelpere, noen som baker, noen som står i kafeen, og noen som rigger og rydder. Ta kontakt med daglig leder Bente Skåland Netland på bn538@kirken.no dersom du har lyst til å være med.

Tilbake
Del